Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coastal Liberty van Acta Marine gaat op waterstof varen in Waddenzee

CUXHAVEN

De bevoorrader Coastal Liberty van Acta Marine gaat elektrisch varen met op  waterstof werkende brandstofcellen. Dit gebeurt op verzoek van Wintershall Dea, operator van het Mittelplate-A boor- en productieplatform in het Duitse deel van de Waddenzee.

1 / 1
Bevoorraders van Acta Marine bij het Mittelplate-A eiland. (Foto Acta Marine)

Bevoorraders van Acta Marine bij het Mittelplate-A eiland. (Foto Acta Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook