Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Reparatie Sloebrug Vlissingen gaat nog maanden duren

VLISSINGEN

De gedeeltelijke stremming van het Kanaal door Walcheren gaat nog maanden duren. De provincie Zeeland maakte dinsdag 20 oktober bekend dat de reparatie van de defecte Sloebrug in Vlissingen nog tot wel 10 weken in beslag zal nemen.

1 / 1
De Sloebrug in Vlissingen. (Foto provincie Zeeland)

De Sloebrug in Vlissingen. (Foto provincie Zeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Firma list en bedrog

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook