Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Borr Drilling zet zelfheffend booreiland Prospector 1 weer in

DEN HELDER

Na een oplegperiode in achtereenvolgens Den Helder en Sheerness heeft de Noorse booraannemer Borr Drilling weer werk gevonden voor het zelfheffende booreiland Prospector 1. Het eiland is naar het G18-blok in de Nederlandse Noordzee gesleept.

1 / 1
De Prospector 1 torende maandenlang hoog uit boven de haven van Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

De Prospector 1 torende maandenlang hoog uit boven de haven van Den Helder. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook