Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie beëindigt illegaal feest bij superjachtenwerf Oceanco

Alblasserdam

Bezoekers van een illegaal feest in Alblasserdam hebben zich vrijdagavond tegen de politie gekeerd. Agenten grepen in bij het feest op een schip dat bij jachtenbouwer Oceanco lag, wat ze niet in dank werd afgenomen.

1 / 1
Agenten grepen in bij het feest op een schip dat bij jachtenbouwer Oceanco lag

Agenten grepen in bij het feest op een schip dat bij jachtenbouwer Oceanco lag

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (7)
 • daisy

  @ mdb,
  Ik kan niet dansen, dus ik kan niets betekenen voor de TikTok dansende zorgverleners.
  Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er tekort is aan ic bedden en/of zorgpersoneel, dan moet je dat niet op een griep virus gooien, maar op tien jaar Rutte. Meer dan 70.000 zorgpersoneel eruit geflikkerd, en een tiental ziekenhuizen failliet laten gaan.
  NL zit heel ver beneden het EU gemiddelde aan ic bedden. Gemiddeld ruim 11, en NL een schamele 2,6.

  @noordenwind,
  Ik luister en kijk geen media meer. Ik denk, en zoek. Waar zoek ik? Nou bij de WHO, RIVM en CDC bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er talrijke professoren, hoogleraren en dokters die met gevaar voor op zijn minst karakter moord zich uitspreken tegen dit beleid, en dat met argumenten. Bijvoorbeeld Pierre Capel, of Karel van Wolferen om er twee te noemen, er zijn er vele meer, ook internationaal.
  Data van RIVM bv.: Corona is niet dodelijker dan griep. Mondkapjes helpen niet!!
  Positieve PCR test zegt NIETS over besmettelijkheid, of ziek zijn van de persoon.
  Data van WHO.: Lockdowns zijn desastreus. IFR is gelijk aan griep.
  Data van CDC. Het constant dragen van mondkapjes is GEVAARLIJK.

  Dit is nog maar een hele kleine bloemlezing wat je allemaal kan vinden.
  Als ik dat als simpele leek allemaal kan vinden, dan is dat voor een hoernalist toch appeltje eitje?? Nee die mogen alleen maar tenenkrommende pseudo-wetenschappelijke diarree produceren van die twee Belgen.
  Dit laatste vrij naar Jan B Hommel ( http://www.janbhommel.com ) een huisarts.

  G.M. Noldes

 • noordenwind

  En waarom zou mijnheer Noldes wel geloven in alle andere media die niet in handen zijn van deze 2 belgen ?

 • mdb

  Willen die zogenaamde actievoerders tegen de regels zich allemaal opgeven als zij-instromer om te gaan helpen in de ziekenhuizen, dat zou namelijk het beste zijn i.p.v. alles afkatten.

 • G.M. Noldes

  https://www.youtube.com/watch?v=C0FZDfujwM8

  Bedoeld u de krant van deze meneer misschien??

  Wereldwijd is de media voor 98 % in handen van zes mensen. In Nederland zijn het overgroten deel van de kranten in handen van TWEE (2) Belgen, die 400 miljoen subsidie krijgen uit Brussel, en dan moet ik geloven wat er in die kranten staat????????

  Ik geloof ook niet meer in sinterklaas en ZWARTE Piet (Ik ben ook nog eens politiek incorrect)

  Ik schaam me ook nergens voor, als u met feiten komt, of mijn schrijven kan weerleggen gaan we verder praten.

  G.M. Noldes

 • S.J. de Waard

  Ga je schamen. Koop eens een echte krant en lees die ook. Er is best iets op te merken over de getroffen maatregelen, maar in het algemeen zouden ze moeten werken als er niet zoveel weerstand tegen werd opgeroepen door mensen die geloven in samenzweringen en ontkenningen van de realiteit. Varende schippers die het virus aan boord hebben zouden trouwens de “L” seinvlag moeten voeren: quarantaine. Ik zie ze nog niet langskomen.

 • G.M. Noldes

  quote:” terwijl onze mensen van politie hun werk deden in de aanpak tegen corona. Wat bezielt sommige mensen toch?” unquote.

  Om te beginnen, die mensen dachten ZELF na en keken al geen maanden naar de “Nepnieuws Onder Staatstoezicht”.

  De politie is er niet (meer) om de bevolking te beschermen, die heeft een ZEEEEER hoog “Befehl ist Befehl ” gehalte, en dat is de eerste helft van de vorige eeuw ook niet goed gegaan. Dat heb ik tenminste op school geleerd. Het kan natuurlijk dat dit uit de geschiedenis geschrapt is (boekverbranding).

  Cojona heeft een mortaliteit (IFR) van 0,2, dat is gelijk aan de griep. Bedenk dan ook even dat er al bijna 80 jaar een griep vaccin is en GEEN vaccin tegen Cojona. DUS WAAR LUL JE OVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dan hebben we ook nog een burgemeester van Pyongyang aan het IJ die zijn burgers vraagt om de buren aan te geven als ze samen een potje bier drinken. Maar vergelijkingen met 80 jaar terug zijn uit den boze?????????

  Word hoog tijd dat het volk in opstand komt. Er is wel het gevaar dat de Bfehl ist Befehl politie gericht en dodelijk op de eigen bevolking gaat schieten. Dat staat namelijk in het verdrag van Lissabon, (getekend bij het kruisje, in een voetnoot notabene) dat bij opstand tegen de gevestigde orde er dodelijk geweld gebruikt mag worden TEGEN de bevolking. Dat is dus doodstraf zonder proces. Fijn he die EU.

  NL is Dictatuur
  R.I.P. Democratie

  G.M. Noldes

  PS onder welke vlag was dat jacht geregistreerd ? Als dat niet de NL vlag was lijkt het me een leuke rechtszaak.

 • deltavis

  Volk komt langzaam maar zeker in opstand. En terecht. Nog even en we zitten in een situatie als in Noord Korea. Gehoorzamen! Supermarkten wijzen je op de maatregelen, afstand en mondkapjes, en ondertussen verkopen ze de meest ongezonde producten. Driekwart wat in de schappen ligt is ultrabewerkt voedsel. Drankjes zijn mierzoet. Erg hypocriet om dan nu ineens bezorgd te zijn om de gezondheid van de burger. Hadden ze al veel eerder moeten doen door die troep (geraffineerde suiker en zout) te verbannen. Overigens keur ik geweld tegen de politie af, maar eigenlijk is de politie er toch niet voor om een feest tot ene einde te brengen? De sociale samenhang in de samenleving holt achteruit. Gaat voor nog veel meer (psychische en uiteindelijk ook fysieke) problemen zorgen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook