Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maira van Helvoirt, LINc: ‘Containerketen stort te snel als kaartenhuis in elkaar’

ROTTERDAM

Het containersysteem in de Rotterdamse haven is in zijn geheel zo kwetsbaar, dat als er een storing ergens is in de keten, het hele kaartenhuis in elkaar stort. Dat zei Maira van Helvoirt, voorzitter van LINc belangenbehartiger van de containerbinnenvaart, in vrijdag in Studio Schuttevaer.

1 / 1
Maira van Helvoirt (LINc) in Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Maira van Helvoirt (LINc) in Studio Schuttevaer. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook