Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Blueports biedt kansen

ZWIJNDRECHT

Geen schipper is blij als de havenmeester aan de deur klopt. Of zoals tegenwoordig vaak het geval is, er een havenbriefje in de mailbox zit. Die herinneringen heb ik zelf ook nog aan mijn varend bestaan. En meestal vielen de briefjes hoger uit dan verwacht. Maar nu ik het ook van de andere kant kan bekijken, zie ik ook positieve kanten aan het havenbriefje.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook