Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Verloren vistuig schadelijkste soort afval voor zeedieren’

DEN HAAG

Verloren vistuig, materiaal van vissersboten, is volgens een rapport van het Wereld Natuurfonds wereldwijd de meest dodelijke vorm van plasticafval voor zeedieren. WNF roept daarom de Verenigde Naties op actie te ondernemen tegen deze vorm van afval in zee.

1 / 1
Zeedieren raken vaak verstrikt in visnetten. (Foto KIMO)

Zeedieren raken vaak verstrikt in visnetten. (Foto KIMO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook