Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Shell: ‘Zeevaart heeft snel nieuwe klimaatregels nodig’

LONDEN

Als de zeevaart haar uitstoot serieus wil terugdringen, moeten er op korte termijn niet alleen nieuwe brandstoffen komen, maar ook tijdig worden nagedacht over de bijbehorende regelgeving en infrastructuur. Bovendien vereist het mondiale samenwerking in plaats van concurrentie. 

1 / 1
De zeevaart heeft wereldwijd 3,3 MWh energie nodig om een jaar lang te blijven varen. Overschakeling op een andere energiebron dan fossiele brandstoffen is dan ook een enorme verandering. (Archieffoto Schuttevaer)

De zeevaart heeft wereldwijd 3,3 MWh energie nodig om een jaar lang te blijven varen. Overschakeling op een andere energiebron dan fossiele brandstoffen is dan ook een enorme verandering. (Archieffoto Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook