Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CMA CGM vervoert recordaantal volle containers op LNG-containerschip Jacques Saade

SINGAPORE

Het grootste door LNG aangedreven containerschip ter wereld, de Jacques Saade van CMA CGM, heeft een nieuw wereldrecord gevestigd. Het schip, met een capaciteit van 23.000 TEU, had afgelopen week het grootste aantal volle containers tijdens haar vertrek uit Singapore. Het ging om een recordaantal van 20.723 geladen containers.

1 / 1
De gigantische Jacques Saade bemachtigt een nieuw wereldrecord.

De gigantische Jacques Saade bemachtigt een nieuw wereldrecord.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook