Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Drugssmokkel verplaatst zich naar kleine zeehavens als Moerdijk en North Sea Port

BORSELE

Vlissingen, Borsele, Moerdijk en Terneuzen slaan de handen ineen om samen de criminaliteit in hun havens te bestrijden. De aanleiding is dat de kleiner zeehavens meer en meer aantrekkingskracht lijken te hebben op criminelen.

1 / 1
Het havengebied van Vlissingen-Oost. (Foto North Sea Port)

Het havengebied van Vlissingen-Oost. (Foto North Sea Port)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook