Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vrijspraak voor verdachte ‘zeilbootmoord’ Colombia

UTRECHT

De rechtbank in Utrecht heeft de 65-jarige Peter P. vrijgesproken van het doden van zijn vrouw op hun zeiljacht in de buurt van Colombia. De rechtbank heeft bevestiging gevonden voor de verklaring van P., die zegt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een overval door piraten.

1 / 1
Het zeiljacht de 'Lazy Duck'.

Het zeiljacht de 'Lazy Duck'.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook