Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis vaart met Fjord enorme drijvende windturbines naar Noordzee

Rotterdam

Een enorme drijvende windturbinefundatie is als deklading met het zware-ladingschip Fjord van Boskalis in Rotterdam aangekomen. Het is de eerste van een serie van vijf fundaties voor het grootste drijvende windturbinepark ter wereld. In Rotterdam worden de vijf fundaties van een windturbine voorzien en vervolgens naar het windpark op de Noordzee gesleept en verankerd.

1 / 1
Aankomst in Rotterdam van de eerste fundatie aan boord van de Fjord. (Foto PAS Publicaties)

Aankomst in Rotterdam van de eerste fundatie aan boord van de Fjord. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook