Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Douane Rotterdam vindt 25 kilo cocaïne tussen fruit

ROTTERDAM

De douane heeft in de haven van Rotterdam een partij van 25 kilo cocaïne gevonden. De drugs zaten verstopt in de constructie van een koelcontainer die was geladen met vers fruit, meldt het OM vrijdag.

1 / 1
Opnieuw een lading cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. (Foto NT)

Opnieuw een lading cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook