Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kloosterboer en McCain zetten binnenvaart in voor vervoer friet

ROTTERDAM

Minister  Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) is maandag 12 oktober op digitaal werkbezoek geweest bij de logistieke dienstverlener Kloosterboer. Samen met producent McCain zet Kloosterboer steeds vaker binnenvaart in voor het vervoer van friet.

1 / 1
De Friendship 1 van Honkoop Shipping draait regelmatig bargediensten voor Kloosterboer. (Foto Kloosterboer)

De Friendship 1 van Honkoop Shipping draait regelmatig bargediensten voor Kloosterboer. (Foto Kloosterboer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook