Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kottervloot koerst noord om schol binnen te halen

Arnemuiden

Een flink aantal Nederlandse boomkorkotters is momenteel actief in noordelijke wateren, waar nu bijna continu op schol wordt gevist. De vangsten zijn goed. Na lossing, wordt dikwijls meteen weer uitgevaren met een nieuwe ploeg.

1 / 1
De vis van de ARM-15 De vrouwe Jannetje wordt in IJmuiden in twee vrachtwagens geladen voor transport naar Scheveningen onder toeziend oog van de schipper in de brug en de chauffeur (links). (Foto Bram Pronk)

De vis van de ARM-15 De vrouwe Jannetje wordt in IJmuiden in twee vrachtwagens geladen voor transport naar Scheveningen onder toeziend oog van de schipper in de brug en de chauffeur (links). (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook