Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vette pech: Lekkend schip, bijna op de Westerschelde

WERKENDAM

Als ware ambassadeurs van de binnenvaart vertellen Jan Pieter Veen (27) en Jaimy van der Graaf (27) met aanstekelijk enthousiasme over het leven en werken aan boord van de Veja. Ze kijken dan ook met groot verlangen uit om na vijf weken repareren weer te vertrekken uit de haven van Sliedrecht. Zelfs de hondjes Bella en Boef missen het varen.

1 / 1
De hondjes Bella en Boef zitten tijdens het varen het liefst samen met Jan Pieter Veen en Jaimy van der Graaf in de stuurhut. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

De hondjes Bella en Boef zitten tijdens het varen het liefst samen met Jan Pieter Veen en Jaimy van der Graaf in de stuurhut. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook