Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Eurokotter Z-575 Hein Senior loopt aan de grond boven Vlieland

Vlieland

De onder Belgische vlag varende Eurokotter Z-575 Hein Senior is maandagochtend bij afgaand tij vast komen te zitten op het strand bij Vlieland. Het schip was eerder vanuit Harlingen richting zee vertrokken en kreeg motorpech.

1 / 1
De gestrande Z 575 Hein Senior met de sleepboot Hunter (Foto Twitter/@emmavlie)

De gestrande Z 575 Hein Senior met de sleepboot Hunter (Foto Twitter/@emmavlie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Rosa

    Klus voor de KNRM die doen het gratis ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook