Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BDB hekelt stakingen op Duitse sluizen

DUISBURG

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) heeft geen goed woord over voor de ‘waarschuwingsstakingen’ die de vakbond Verdi vorige week heeft uitgeroepen, waardoor sluizen op de Main, Neckar en het Dortmund Emskanaal enige tijd niet werden bediend.

1 / 1
Verdi organiseert vaker stakingen voor sluizenpersoneel. (Archieffoto Schuttevaer)

Verdi organiseert vaker stakingen voor sluizenpersoneel. (Archieffoto Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook