Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schutten Koninginnensluis Nieuwegein alleen nog rond hoogwater

Nieuwegein

De Koninginnensluis in Nieuwegein wordt alleen nog bediend rond hoog water. Omdat de scharnieren van de ebdeuren zijn versleten worden deze deuren totdat renovatie is uitgevoerd, maar beperkt gebruikt. Hierdoor wordt er alleen van circa twee uur vóór hoog water tot circa twee uur ná hoog water geschut.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook