Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Halve eeuw trouw aan NPRC

WERKENDAM

Met zijn 76 jaar is Jan Verweij zeker niet de oudste schipper in de binnenvaart. Maar dat hij al 56 jaar verbonden is aan de coƶperatie van particuliere schippers NPRC mag gerust een unicum worden genoemd. Met zijn vrouw Rosi (75) en zoon Gerard (51) geniet schipper Verweij van de Maria nog elke dag van het leven en werken op het water.

1 / 1
V.l.n.r Gerard, Jan en Rosi Verweij in de stuurhut van de Maria. Zoon Gerard wil op termijn samen met zijn vriendin op een kleiner schip gaan varen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

V.l.n.r Gerard, Jan en Rosi Verweij in de stuurhut van de Maria. Zoon Gerard wil op termijn samen met zijn vriendin op een kleiner schip gaan varen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook