Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ruim 360.000 euro euro nodig om zeemanshuizen overeind te houden

DEN HAAG

De Nederlandse Zeevarendencentrale (NZC) vraagt de overheid structureel minimaal 360.000 euro per jaar uit te trekken om de exploitatietekorten te dekken in de zorg aan tenminste 42.000 zeevarenden en ruim 4000 scheepsbemanningen in onze havens.

1 / 1
Zeemanshuis The Bridge in Oostvoorn. (Foto Havendedrijf Rotterdam/Peter de Krom

Zeemanshuis The Bridge in Oostvoorn. (Foto Havendedrijf Rotterdam/Peter de Krom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook