Fors minder bezoekers Shipping Technics Logistics-beurs Kalkar

De ‘balpennenjagers’ waren er niet, serieus geïnteresseerden wel. Dat is kort gezegd de samenvatting van accountmanager Willem van der Sluijs van DBH Diesel Engines uit Dordrecht over de Shipping Technics Logistics-beurs 2020, die vorige week in Kalkar werd gehouden.

De tros is traditiegetrouw doorgesneden, de beurs STL 2020 in Kalkar is open. Op de foto v.l.n.r. directeur Okke Hamann van de Kamer van Koophandel (IHK) van Nordrhein-Westfalen (NRW), staatssecretaris Hendrik Schulte van Verkeer van NRW en beursmanager Leon Westerhof. (Foto Arie Jonkman)
De tros is traditiegetrouw doorgesneden, de beurs STL 2020 in Kalkar is open. Op de foto v.l.n.r. directeur Okke Hamann van de Kamer van Koophandel (IHK) van Nordrhein-Westfalen (NRW), staatssecretaris Hendrik Schulte van Verkeer van NRW en beursmanager Leon Westerhof. (Foto Arie Jonkman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer