Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duweenheid René Siegfried krijgt derde leven in Miniworld Rotterdam

ROTTERDAM

Het scheepsmodel van de René Siegfried en zijn verschillende duwbakken is woensdag onthuld in Miniworld Rotterdam. De presentatie werd gedaan door Marc van Buren van Miniworld, advocaat Marius van Dam en Jos Hubens, ambassadeur Vereniging De Binnenvaart.

1 / 3
De René Siegfried. (Foto Miniworld)

De René Siegfried. (Foto Miniworld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook