Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Smit Salvage in race wrakopruiming Wakashio bij Mauritius

POINTE D'ESNY

Smit Salvage is samen met partner Nippon Salvage in de race om bij Mauritius het achterschip van de gestrande en gebroken bulker Wakashio van een rif te halen. Het opruimwerk zou nog voor het stormseizoen moeten gebeuren.

1 / 1
Het achterschip van de bulker Wakashio op een rif bij Mauritius.

Het achterschip van de bulker Wakashio op een rif bij Mauritius.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook