Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MAN levert eerste Stage V-motor 

ZOETERMEER

MAN Rollo in Zoetermeer heeft voor het eerst een EU Stage V-gecertificeerde dieselmotor geleverd. Hij wordt geplaatst in een drinkwaterboot van Evides Waterbedrijf in Rotterdam. Vink Diesel uit Sliedrecht bouwt de motor in.

1 / 1
De D2676LE487 Stage V-motor van MAN Engines. (Foto MAN Rollo)

De D2676LE487 Stage V-motor van MAN Engines. (Foto MAN Rollo)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook