Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Belgisch binnenvaartschip krijgt boete van 12 duizend euro

WESTERSCHELDE

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft vorige week donderdag een Belgisch binnenvaartschip tegengehouden op de Westerschelde. Rijkswaterstaat vroeg de gezagvoerder om een vaarbevoegdheidsbewijs, maar hij kon die niet laten zien.

1 / 1
Een patrouillevaartuig van Rijkswaterstaat op de Westerschelde. (Foto Rijkswaterstaat)

Een patrouillevaartuig van Rijkswaterstaat op de Westerschelde. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook