Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jacob Kramer moet zijn boten verkopen om CCR2-eisen

AMSTERDAM

De vangstquota maakten een einde aan zijn leven in de visserij, nu maakt ‘CCR2’ een einde aan zijn ondernemerschap in de duwvaart. Jacob Kramer heeft zijn duwboten Viking en Mistral verkocht naar Brazilië.

1 / 1
Jacob Kramer bij de Viking. 'Prima boot, kan nog jaren mee.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Jacob Kramer bij de Viking. 'Prima boot, kan nog jaren mee.’ (Foto Heere Heeresma jr.)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook