Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeeuwse garnalenvisserij onder vuur

DEN HAAG

De Raad van State gaat op verzoek van Vereniging Natuurmonumenten en de Zeeuwse Milieufederatie een natuuronderzoek voor garnalenvisserij in Natura 2000-gebieden beoordelen. Het zou namelijk een ‘flutonderzoek’ zijn ten gunste van de visserij.

1 / 1
Wie in de Zeeuwse delta vist, vist in beschermd natuurgebied. Volgens natuurorganisaties is niet goed onderzocht of dat wel kan zonder natuurschade aan te richten. (Archieffoto W.M. den Heijer)

Wie in de Zeeuwse delta vist, vist in beschermd natuurgebied. Volgens natuurorganisaties is niet goed onderzocht of dat wel kan zonder natuurschade aan te richten. (Archieffoto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • j.hagens

  Je lijkt wel een crimineel als je Visser of Boer bent, maar wel allemaal lekker willen eten, bij de Doggersbank smijten een stel criminelen( anders kan ik het noemen)
  stenen in Zee, waarmee ze levensgevaarlijke capriolen mee uit halen, als ik een leeg blikje in Zee gooi (dit hoort hier ook niet thuis) en een diender ziet dit krijg ik een procesverbaal, Greenpeace vervuild de Zee onder het mom van bescherming van de Natuur.
  Het wordt tijd dat de Overheid tegen deze Mensen optreed, en Greenpeace de stenen die in Zee liggen er weer uit laat halen, tenslotte weten ze precies waar ze liggen.
  Eens was Greenpeace een schitterende organisatie die voor het Milieu op kwam, nu is dit een geoliede machine die ten koste van andere hardwerkende mensen moet blijven draaien, anders blijft daar de kachel niet branden en verliest de Directeur zijn of haar riante salaris.

 • elzinga

  Auke Wouda….een groene leugenaar van het eerste uur toch.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook