Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Tijdperk directe koeling voorbij’

SCHEVENINGEN

Een behoorlijk deel van de Nederlandse kottervloot is nog steeds uitgerust met directe koeling in het visruim. Daarvoor is een omvangrijk en kwetsbaar leidingsysteem nodig en een groot volume aan koudemiddel. Helemaal niet praktisch en onnodig, volgens koeldeskundige Bert Roeleveld.

1 / 1
De vrij nieuwe flyshooter H-144 is uitgerust met een indirecte koeling van Roeleveld. (Foto W.M. den Heijer)

De vrij nieuwe flyshooter H-144 is uitgerust met een indirecte koeling van Roeleveld. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook