Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Koppelverbanden zijn een mannenwereld

ZWIJNDRECHT

Als je opgroeit op het Noordereiland in Rotterdam en je vader neemt je elke vrije woensdagmiddag mee op zijn baggervletje, dan is een overstap naar de binnenvaart snel gemaakt. Peter Keijsers (61 jaar) stapte op zijn vijftiende samen met zijn vader en broer aan boord van de eerste Gerda. Meerdere Gerda’s verder vaart hij nu met zijn zoon Kevin (25) en schoondochter Svenja Kamp (20 jaar).

1 / 1
Schipper Peter Keijsers bemant het koppelverband Gerda met zijn zoon Kevin (links) en schoondochter Svenja Kamp met hulp van Tsjechische matrozen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Peter Keijsers bemant het koppelverband Gerda met zijn zoon Kevin (links) en schoondochter Svenja Kamp met hulp van Tsjechische matrozen. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook