Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Pim Visser (VisNed) vrijdag te gast bij Studio Schuttevaer

ROTTERDAM

Het is vrijdag tijd voor alweer een nieuwe aflevering van Studio Schuttevaer. Deze week is Pim Visser, voorzitter van VisNed te gast.

1 / 1
Pim Visser, voorzitter van VisNed. (Foto VisNed)

Pim Visser, voorzitter van VisNed. (Foto VisNed)

Vanaf 16:00 uur is de aflevering live te volgen via ons YouTube-kanaal.

Pim Visser schuift aan bij hoofdredacteur René Quist om te praten over de Nederlandse visserij. De sector heeft namelijk stevig te lijden, en wordt als crimineel afgeschilderd door de Franse en Engelse collega’s.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal, en klik op het belletje om op de hoogte gehouden te worden van het laatste maritieme nieuws. Als je je nu abonneert, maak je kans op een gratis jaarabonnement op onze krant! (Robin van den Bovenkamp)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook