Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste sluisdeur zeesluis IJmuiden ligt erin

IJMUIDEN

Rijkswaterstaat heeft deze week de eerste sluisdeur geplaatst in de nieuwe zeesluis van IJmuiden. Het duurde 72 uur om de gigantische deur op zijn plaats te krijgen. De deur is 72 meter lang, 11 meter breed en 24 meter hoog.

1 / 1
Het plaatsen van de nieuwe sluisdeur verliep in etappes. (Foto Rijkswaterstaat)

Het plaatsen van de nieuwe sluisdeur verliep in etappes. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook