Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brexiteers geven Europa de schuld van teloorgang visserij

WHITBY

De voorstanders van Brexit laten niets, maar dan ook niets ongelegen om de Europese Unie in diskrediet te brengen. Daarbij wordt veel nonsens uitgekraamd. Zo stellen de Brexiteers dat de teloorgang van de visserij langs de Engelse oostkust te wijten is aan de EU. Zij willen daarom controle terugkrijgen over eigen wateren.

1 / 1
De haven van Lowestoft telt nog slechts een handvol kleine vissersbootjes. (Foto W.M. den Heijer)

De haven van Lowestoft telt nog slechts een handvol kleine vissersbootjes. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook