Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Motortankschip Hillegersberg lekgevaren in bocht Erlecom

NIJMEGEN

De geladen tanker Hillegersberg heeft zich gisteravond op de Waal in de bocht van Erlecom lekgevaren aan de bodem van de rivier. Verkeerspost Nijmegen alarmeerde de brandweer van Emmerich en Nijmegen.

1 / 1
De tanker Hillegersberg uit Rotterdam. (Archiefbeeld, Youtube)

De tanker Hillegersberg uit Rotterdam. (Archiefbeeld, Youtube)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook