Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Fosfineprotocol werkt nog niet goed’

ZWIJNDRECHT

Het fosfine-protocol bij gegaste lading wordt nog niet in alle gevallen goed toegepast. Dat zeiden schippers tijdens de ASV-najaarsvergadering in Zwijndrecht. Volgens de havenmeester van Amsterdam, Milembe Mateyo, is van groot belang dat altijd door te geven aan Meldpunt Scheepvaart.

1 / 1
Havenmeester Milembe Mateyo: meld afwijkingen in fosfine-protocol altijd. (Foto’s Havenbedrijf Amsterdam)

Havenmeester Milembe Mateyo: meld afwijkingen in fosfine-protocol altijd. (Foto’s Havenbedrijf Amsterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook