Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BDB wil ook korting op walstroom voor binnenvaart

DUISBURG

‘Minister van Verkeer Peter Altmaier is de binnenvaart en de mensen die nabij havens en ligplaatsen wonen vergeten. Ook daar moet dringend korting op walstroom worden ingevoerd. Nu profiteert alleen de zeevaart ervan.’

1 / 1
Walstroomvoorzieningen zoals deze in de haven van Duisburg moeten overal langs Duitse vaarwegen en havens beschikbaar komen. En de stroom dient tegen een scherp tarief te worden geleverd, vindt het BDB. (Foto BDB)

Walstroomvoorzieningen zoals deze in de haven van Duisburg moeten overal langs Duitse vaarwegen en havens beschikbaar komen. En de stroom dient tegen een scherp tarief te worden geleverd, vindt het BDB. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook