Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schip te koop, maar zonder haast

NIJMEGEN

Voor zowel Cora (60 jaar) als Wim Wanders (67 jaar) is de Torrent nog altijd hun thuis, ook al kochten ze 12 jaar geleden een huis even over de grens bij Nijmegen. Zelfs nu hun schip  te koop staat en ze besloten te stoppen met varen, blijft het schip hun thuis.

1 / 1
Cora en Wim Wanders bij het schilderij met de drie schepen waar ze samen op voeren. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Cora en Wim Wanders bij het schilderij met de drie schepen waar ze samen op voeren. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook