Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister lanceert Nederlands Smart Shipping-forum ‘SMASH!’

ROTTERDAM

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft in Rotterdam het startsein gegeven voor het Nederlands Forum Smart Shipping. In dit forum gaan marktpartijen, kennisinstellingen en overheden op grote schaal samenwerken aan de implementatie van smart shipping. Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en binnenwateren.

1 / 1
Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook