Minister lanceert Nederlands Smart Shipping-forum ‘SMASH!’

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft in Rotterdam het startsein gegeven voor het Nederlands Forum Smart Shipping. In dit forum gaan marktpartijen, kennisinstellingen en overheden op grote schaal samenwerken aan de implementatie van smart shipping. Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en binnenwateren.

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT
Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Minister lanceert Nederlands Smart Shipping-forum ‘SMASH!’ | Schuttevaer.nl

Minister lanceert Nederlands Smart Shipping-forum ‘SMASH!’

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat heeft in Rotterdam het startsein gegeven voor het Nederlands Forum Smart Shipping. In dit forum gaan marktpartijen, kennisinstellingen en overheden op grote schaal samenwerken aan de implementatie van smart shipping. Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en binnenwateren.

Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT
Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekijkt de slimme schepen tijdens de lancering van smart shipping. Met smart shipping wordt scheepvaart veiliger, duurzamer en economisch rendabeler Smart shipping is het verregaand geautomatiseerd varen op zee en op binnenwateren. ANP ROBIN UTRECHT

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer