Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Griekse reders zien het wel weer zitten

ROTTERDAM

De Griekse reders geloven weer in verbetering van de droge-ladingmarkt en kopen graag in Japan gebouwde schepen. Alberta Ship Management zou de koper zijn van de Lowlands Erica (176.900 dwt, 2007). Alberta zou rond $ 15 miljoen voor het schip hebben betaald. En de Griekse rederij Tsakos kocht de eveneens in Japan gebouwde Jubilant Excellence (181.400 dwt, 2013) voor rond $ 24,5 miljoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook