Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruisebedrijf Carnival wil nog eens 1 miljard ophalen om crisis

MIAMI

Cruiseconcern Carnival wil nog eens 1 miljard dollar ophalen met de uitgifte van nieuwe aandelen. Het moederbedrijf van onder andere Holland America Line en Costa Cruises heeft de meeste van zijn schepen door de coronacrisis nog voor anker liggen, waardoor het bedrijf zwaar verlieslatend is.

1 / 1
Carnival wil om kosten te besparen dit jaar zeker achttien schepen die minder efficiënt zijn van de hand doen. (Foto Carnival)

Carnival wil om kosten te besparen dit jaar zeker achttien schepen die minder efficiënt zijn van de hand doen. (Foto Carnival)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook