Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tankvaart zakt diep weg

BREDA

De tankvaarttarieven op de spotmarkt zijn naar een onrendabel niveau gedaald. De Europese oliemarkt is na de corona-uitbraak en de daaropvolgende maatregelen ingestort. En de vraag is of die markt zich weer als vanouds zal herstellen.

1 / 1
De tanker Erasmus van Reederei Deymann. (Foto: Reederei Deymann)

De tanker Erasmus van Reederei Deymann. (Foto: Reederei Deymann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • calypso

    Welcome in de binnenvaart….

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook