Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Alsof je als schippers een rare ziekte hebt ofzo’

MAASBRACHT

Midden in de roef van de Maritiem staat een spinningfiets. Zowel schipper Peter Pleket (49) als zijn vrouw Gonnie (50) zitten regelmatig op de fiets om hun conditie op peil te houden. Maar het liefst pakt de schipper zijn racefiets om aan de wal de nodige kilometers weg te trappen. Thuis in Maasbracht fietst hij elke zondagmorgen met vrienden.

1 / 1
Peter en Gonnie in de stuurhut met hun Malthezer Beagle. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Peter en Gonnie in de stuurhut met hun Malthezer Beagle. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook