Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Evofenedex: nu investeren is goed voor handel en logistiek

Den Haag

Evofenedex, de ondernemersvereniging voor handel en logistiek, vindt het goed dat het kabinet volgend jaar investeert in het logistieke systeem en tegelijkertijd met fiscale maatregelen stimuleert dat bedrijven kunnen investeren. De voortdurende coronacrisis en het verslechterende internationale handelsklimaat slaan volgens de ondernemersvereniging namelijk steeds diepere deuken in de financiële weerbaarheid van bedrijven.

1 / 1
Machiel van der Kuijl. (Foto Evofenedex)

Machiel van der Kuijl. (Foto Evofenedex)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook