Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Niedersachsen steunt Meyer met 20 miljoen

PAPENBURG

De regering van Niedersachsen wil de Meyer Werft in Papenburg steunen met 20 miljoen euro in verband met de Coronacrisis. De deelstaat vraagt in ruil wel toezeggingen voor behoud van de werf in Papenburg en zoveel mogelijk werkgelegenheid.

1 / 1
De Meyer Werft in Papenburg. (Foto Wikipedia)

De Meyer Werft in Papenburg. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook