Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sneak preview bij superjacht Project 404 van Royal Huisman

VOLLENHOVE

De specificaties van superjachten zijn vaak in nevelen gehuld, zo ook van Project 404, een bijna 60 meter lang zeiljacht dat in aanbouw is bij Royal Huisman in Vollenhove. Vorige week werd de romp gedraaid en kwamen de eerste bijzonderheden naar buiten. Het jacht moet in de lente van 2022 worden opgeleverd.

1 / 2
De romp van project 404 is gemaakt van Alustar aluminium. (Foto Royal Huisman)

De romp van project 404 is gemaakt van Alustar aluminium. (Foto Royal Huisman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook