Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

P & O Ferries en Techniek College leiden allround scheepstechnici op

ROTTERDAM

Techniek College Rotterdam en P&O Ferries bieden studenten van de opleiding Onderhoud & Verbouw de gelegenheid bij de rederij aan te monsteren voor een leerwerkstage tot allround technisch vakman of -vrouw.

1 / 1
De rederij heeft werk voor ‘duizendpoten’. (Foto Ilja Post)

De rederij heeft werk voor ‘duizendpoten’. (Foto Ilja Post)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook