Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ergste terugval door Coronacrisis lijkt voorbij in zee- en kustvaart

AMSTERDAM

Het lijkt erop dat het ergste terugval door de Coronacrisis voorbij is in de zee- en kustvaart. Dat melden de economen van ABN-Amro, al zijn ze niet helemaal gerust op een doorzettend herstel. Politieke ontwikkelingen kunnen nog een spaak in het wiel steken.

1 / 1
Vooral shortsea-rederijen op de spotmarkt flink zijn geraakt door de Coronacrisis. (Foto NT)

Vooral shortsea-rederijen op de spotmarkt flink zijn geraakt door de Coronacrisis. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook