Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Grote kolenaanvoer bij EMO

ROTTERDAM

Er worden ook deze week zeer slechte reizen aangeboden. Panelleden zeggen deze resoluut te weigeren. ‘Ik heb de hoorn op de haak gegooid!’. Maar er zijn geen aanwijzingen dat deze lading uiteindelijk op de kade achterblijft.

Soja ging van Amsterdam naar Aalter voor 4,80 euro per ton. Kunstmest ging van Tertre naar Middelburg voor 4,75 euro per ton. Palm werd tussen Amsterdam en Astene vervoerd voor 7,50 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook