Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rondvaartschip Si Barone beleeft beste seizoen ooit

DORDRECHT

Kleinschalig vervoer is een gat in de markt voor Sirio Barone, rondvaartschipper en gids in Dordrecht. Barone is sinds februari 2020 bezig met zijn bedrijf Si Barone. Hij heeft een grote aanhang op sociale media en wist met het wegblijven van toeristen genoeg Dordtenaren enthousiast te maken voor een rondvaart in het ‘Venetië van het Noorden’.

1 / 2
Sirio Barone laat trots zijn Venetiaanse watertaxi Elena zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Sirio Barone laat trots zijn Venetiaanse watertaxi Elena zien. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook