Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Rotterdam verdiept Amazonehaven

ROTTERDAM

Het Havenbedrijf Rotterdam laat samen met Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) de Amazonehaven uitbaggeren om ook in de toekomst goed nautisch bereikbaar te blijven voor de nieuwste generatie containerschepen. De Amazonehaven wordt over een lengte van een halve kilometer verdiept van 16,65 meter naar 17,45 meter. Het werk is rond half november klaar.

1 / 1
De Amazonehaven bij de ECT Delta terminal wordt over een lengte van een halve kilometer verdiept van 16,65 meter naar 17,45 meter. (Foto ECT)

De Amazonehaven bij de ECT Delta terminal wordt over een lengte van een halve kilometer verdiept van 16,65 meter naar 17,45 meter. (Foto ECT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook